Share

În 14 OCTOMBRIE 2016, porneam la drum încrezători în potențialul Iașului 

Pentru cei care își mai amintesc, Zilele Iașului au fost ploioase și reci în urmă cu 3 ani! Pentru colectivul Ziarului Bună Dimineața Iași, momentul a rămas unul memorabil deoarece atunci, în redacție erau redactate și publicate primele articole!

Ne-am asumat de la început imparțialitatea, corectitudinea și implicarea continuă și perseverentă în viața comunității locale.

Ne-am propus încă de la început să contribuim activ la susținerea modelelor pozitive din toate domeniile de activitate ale societății în care trăim. Faptul că în ultimii aproape 30 de ani trecuți de la Revoluție, presa s-a aplecat de prea multe ori asupra senzaționalului sau aspectelor negative au creat un zid între profesioniștii din toate domeniile și reprezentanții mass-media.

Un zid cimentat de o reticență determinată, pe bună dreptate, de scoaterea de către media din context a anumitor situații, prezentarea unor excepții în nota unor elemente curente toate cauzate de dorința înregistrării unui rating cât mai ridicat.

Citeste si   Vești bune pentru ELEVII din Coada Stâncii! REABILITAREA și MODERNIZAREA școlii va fi FINALIZATĂ la sfârșitul acestui AN

Ratingul le-a crescut, dar costul plătit de către instituțiile media care au apelat la astfel de practici în mod curent, a fost unul incomensurabil și a constat în pierderea credibilității!

Am construit relații bazate pe încredere și respect reciproc

Un zid pe zi! Aceasta a fost regula. Ne-am făcut o practică curentă din a discuta de pe poziții de respect și încredere cu fiecare profesionist în parte. Nu a fost ușor.

Ziarul “Bună Dimineața Iași” are în desfășurare 3 mari campanii de presă: Administrație Publică – “Agenda Primarului”, Sănătate – “Pacient în Iași” și Economie – “Susținem antreprenorii ieșeni”.  

“Agenda Primarului” realizează o radiografie completă a proiectelor desfășurate în comunele județului Iași. Până la acest moment au fost realizate 32 de astfel de analize socio-administrative împreună cu reprezentanții respectivelor UAT-uri.

“Pacient în Iași” este o campanie desfășurată în domeniul SĂNĂTĂȚII IEȘEANE, un areal de activitate determinat pentru întreaga Regiune a Moldovei.

Citeste si   Incidența COVID-19 a ajuns la 5,64 la MIA de locuitori în municipiul IAȘI

Proiectarea activităților medicale desfășurate în Spitalele Regionale din Iași asupra pacienților din toate județele MOLDOVEI onorează dar, totodată și obligă SĂNĂTATEA IEȘEANĂ. “Pacient în Iași” poate fi un sucevean, vasluian, băcăuan, nemțean, botoșănean și desigur, un ieșean! Avem un nou Guvern și poate că viitorul legislativ va înțelege mai précis care este rolul regional al Iașului. În perioada următoare Ziarul “Bună Dimineața Iași” își va intensifica considerabil eforturile în vederea normalizării raporturilor dintre Iași și București.

“Susținem antreprenorii ieșeni” este o campanie adresată mediului de afaceri local

Pe parcursul anului 2019 am acordat o atenție deosebită și celor mai noi în acest domeniu de activitate, mai exact startup-iștilor. Spre deosebire de companiile de referință pentru mediul de afaceri ieșean, beneficiarii programelor de tip START UP, chiar au nevoie de tot sprijinul pe care îl pot obține. Noi le-am oferit o promovare corespunzătoare profilului economic al fiecăruia dintre ei.

Citeste si   ARTĂ murală la Serviciul de AMBULANȚĂ Județean IAȘI

În aceeași măsură, am rămas și în 2019 un partener de încredere al Camerei de Comerț și Industrie Iași, susținând toate evenimentele economice organizate de către această instituție.

Și totuși lipsește ceva…

Începând din a doua jumătate a lunii octombrie, Ziarul “Bună Dimineața Iași” se va implica activ și în domeniul social

Din octombrie ne vom asuma și responsabilitatea socială față de semenii nostri, aflați în dificultate. Va fi un efort continuu și noi ne dorim să devină unul de substanță!

Toate aceste eforturi au fost posibile datorită sprijinului constant venit din partea cititorilor și colaboratorilor Ziarului “Bună Dimineața Iași”. Un sentiment de recunoștință se îndreaptă și spre membrii Redacției care fac totul posibil în fiecare zi.

În ajunul SĂRBĂTORILOR IAȘULUI, vă dorim tuturor LA MULȚI ANI și o săptămână binecuvântată cu prilejul prăznuirii Sfintei Cuvioase Parascheva.

Cu deosebit respect, Roxana Nicoleta APETREA – cofondator al Ziarului “Bună Dimineața Iași”

 


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ