Cea de a șaptea ediție a Zilelor Comunei Miroslava  se vor desfășura în perioada 14-15 septembrie 2019. Pe parcursul celor două zile vor urca pe scenă artiști de seamă care vor încânta toate categoriile de public

Evenimentul va avea o gamă variată de momente artistice, de la spectacole de muzică populară susținute de cunoscută interpretă Laura Lavric, Ansamblul Artistic Profesionist ”Constantin Arvinte”  al Consiliului Județean Iași sau Fanfara de la Cozmești la spectacole de muzică ușoară susținute de Speak sau Anișoara Puică, la artiști locali, discotecă în aer liber şi spectacole de teatru.

Citeste si   Primăria DUMEȘTI dorește intabularea DRUMURILOR sătești în vederea demarării în viitor a unor PROIECTE mult așteptate de LOCALNICI

Prima zi va debuta cu un concurs de șah, la la Şcoala „Colonel Constantin Langă”, artiștii locali îi vor încânta pe participant, iar la finalul zilei fanii lui Speak se vor putea bucura de un concert susținut de acesta, petrecerea va continua cu o petrecere în aer liber.

Începutul zilei de 15 septembrie va fi dedicat cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie în semn de respect și apreciere. Vor fi premiați elevii care au obținut premii la diferite competiții școlare. Ziua se va încheia cu două momente artistice susținute de artiste consacrate ale muzicii ușoare și populare: Anișoara Puica și Laura Lavric, publicul se va bucura și de un impresionant foc de artificii.

Citeste si   Minivacanță în SIGURANȚĂ! POLIȚIA Română recomanda o serie de MĂSURI
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ