Share

Seria conferințelor medicale continuă la Iași

Peste 1000 de medici sunt aşteptaţi să participe la cea de-a V-a ediţie a ZILELOR CARDIOLOGICE “Prof. Dr. George I.M. Georgescu”, manifestare medicală de anvergură dedicată profesioniştilor din specialităţile cardiologie, chirurgie cardiovasculară, medicină internă, nefrologie, diabet, gastroenterologie, endocrinologie, neurologie, boli infecţioase şi medicină de familie.

70 lectori reputaţi atât pe plan local, cât și național, împărtășesc ieșenilor cele mai noi informaţii medicale grupate pe teme de mare interes, cum ar fi boala cardiacă ischemică, insuficiența cardiacă, cardiologia intervențională în 2019, dispozitivele cardiace implantabile, și lista poate continua.

Citeste si   ANALIZA alegerilor locale în IAȘI! Mihai CHIRICA a ieșit primar cu 36.000 de VOTURI din totalul de 400.000 locuitori

Manifestarea are loc în această săptămână, începând de miercuri, 30 octombrie și până sâmbătă, 02 noiembrie la Hotel Unirea, fiind patronată de Societatea Română de Cardiologie

Organizatorii evenimentului sunt Clinica de Cardiologie Medicală din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare Iaşi, ȋn colaborare cu Universitatea de Medicină şi Farmacie “Grigore T. Popa” Iaşi , Colegiul Medicilor Iaşi şi Asociaţia Medicală “Elite Cardio Club”.

Citeste si   „Serile bobocilor” organizate diferit la USAMV Iaşi

’’Va fi probabil cel mai mare eveniment din zona cardiologiei, după Congresul Național al Societății Române de Cardiologie. Ediţia din 2019 a acestei manifestări ȋşi propune să marcheze o schimbare de paradigmă, să inducă un suflu nou, modern manifestării, conectând-o, totodată, la fundamente ştiinţifice profesioniste care să genereze schimbări pozitive ȋn zona cardiologiei locale şi regionale’’, a declarat Dr. Crisitian Stătescu, Președintele Conferinței.

O atenție deosebită se acordă cursurilor care însoțesc această manifestare. Astfel, ZILELE CARDIOLOGICE debutează pe 30 octombrie cu 2 cursuri pre-conferinţă: Sarcina și bolile cardiovasculare și Aritmii și dispositive pentru medicul clinician.

Zilele de 31 octombrie şi 1 noiembrie sunt dedicate lucrărilor Conferinţei, fiind însoțite de 2 cursuri care tratează tematici de maximă importanță: Bolile cardiovasculare genetice și Boala Cardiovasculară- problem actuale.

Ziua de sâmbătă02 noiembrie 2019, este marcată de închiderea manifestărilor științifice, urmând ca subiectele prezentate în cadrul manifestării să fie regăsite în volumul cu ISBN al Conferinței, publicat la o editură acreditată de Colegiul Medicilor din România.

Citeste si   VOT de BLAM la adresa PSD! PNL obține MAJORITATEA în județul IAȘI

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ