Cea de a șaptea ediție a Zilelor Comunei Miroslava s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii (14-15 septembrie 2019). Pe parcursul celor două zile au urcat pe scenă artiști de seamă care au încântat toate categoriile de public

Evenimentul a avut o gamă variată de momente artistice, de la spectacole de muzică populară susținutete de interpreții locali până la cei naționali, discotecă în aer liber şi spectacole de teatru.

Prima zi a debutat cu un concurs de șah, la Şcoala „Colonel Constantin Langă” și în continuarea evenimentului artiștii locali au încântat participanții.

Ansamblul Artistic Profesionist ”Constantin Arvinte”  al Consiliului Județean Iași și Fanfara de la Cozmești au întreținut atmosfera până la intrarea lui Speak pe scenă. Petrecerea a continuat cu o discotecă în aer liber.

Începutul zilei de 15 septembrie a fost dedicat cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie în semn de respect și apreciere. Au fost premiați elevii care au obținut premii la diferite competiții școlare.

Ziua s-a încheiat cu două momente artistice susținute de artiste consacrate ale muzicii ușoare și populare: Anișoara Puica și Laura Lavric, publicul s-a bucurat  și de un impresionant foc de artificii la încheierea evenimentului.

Este a șaptea ediție a zilelor comunei Miroslava în care oamenii se bucură și se distrează alături de interpreții veniți, devenind o tradiție. Suntem bucuroși că putem organiza acest eveniment în fiecare an pentru a reuni întreaga comună timp de două zile. Le doresc cetățenilor comunei Miroslava putere de muncă, să fie sănătoși și un călduros La mulți ani”, a declarat primarul comunei Miroslava, Dan NIȚĂ.

LĂSAȚI UN MESAJ