Cea de a șaptea ediție a Zilelor Comunei Miroslava s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii (14-15 septembrie 2019). Pe parcursul celor două zile au urcat pe scenă artiști de seamă care au încântat toate categoriile de public

Evenimentul a avut o gamă variată de momente artistice, de la spectacole de muzică populară susținutete de interpreții locali până la cei naționali, discotecă în aer liber şi spectacole de teatru.

Citeste si   Elevii liceului agricol “Mihail Kogalniceanu” din MIROSLAVA, PREMIAȚI în FINALA națională a competiției europene de ANTREPRENORIAT “Company of the year 2020”

Prima zi a debutat cu un concurs de șah, la Şcoala „Colonel Constantin Langă” și în continuarea evenimentului artiștii locali au încântat participanții.

Ansamblul Artistic Profesionist ”Constantin Arvinte”  al Consiliului Județean Iași și Fanfara de la Cozmești au întreținut atmosfera până la intrarea lui Speak pe scenă. Petrecerea a continuat cu o discotecă în aer liber.

Începutul zilei de 15 septembrie a fost dedicat cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie în semn de respect și apreciere. Au fost premiați elevii care au obținut premii la diferite competiții școlare.

Citeste si   Angajatorii IEȘENI, verificaţi de ITM IAȘI! Costel GROJDEA: ”Derulăm o CAMPANIE în care se verifică SECURITATEA și sănătatea în MUNCĂ"

Ziua s-a încheiat cu două momente artistice susținute de artiste consacrate ale muzicii ușoare și populare: Anișoara Puica și Laura Lavric, publicul s-a bucurat  și de un impresionant foc de artificii la încheierea evenimentului.

Este a șaptea ediție a zilelor comunei Miroslava în care oamenii se bucură și se distrează alături de interpreții veniți, devenind o tradiție. Suntem bucuroși că putem organiza acest eveniment în fiecare an pentru a reuni întreaga comună timp de două zile. Le doresc cetățenilor comunei Miroslava putere de muncă, să fie sănătoși și un călduros La mulți ani”, a declarat primarul comunei Miroslava, Dan NIȚĂ.

Citeste si   SPECTACOLE de TEATRU în aer liber la IAȘI! Ionuț CORNILĂ, actor: ”Pregătim niște SURPRIZE pentru PUBLIC”

DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ