Marele eveniment va avea loc în comuna Trifești duminică, 21 iulie. La acest eveniment vor participa interpreți renumiți din toată țara, iar copii vor avea parte de activități inedite coordonate de oameni celebrii din lumea teatrului

Adulții vor petrece alături de cântăreți din zona Moldovei și formațiile locale care vor întreține atmosfera și vor genera veselie în sufletele celor veniți.

În prim plan vor fi cuplurile care au împlinit 50 de ani de căcătorie. Mirii de aur ai comunei Trifești vor fi premiați atât în semn de prețuire și respect pentru performanța de a conviețui împreună jumătate de secol cât și pentru lecția și exemplul pe care l-au dat comunei.

Petrecerea va începe la ora 14:00, iar oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare pentru a lua parte la „Zilele Comunei Trifești”, unde vor fi întâmpinați de muzică bună și o atmosferă de sărbătoare.

Introducerea localnicilor în ritm de sărbătoare se va realiza prin discursul domnului primar, Ivănucă Alexandru, care va da startul petrecerii.

Un alt moment memorabil ce va avea loc în cadrul acestui eveniment constă în premierea programelor susținute  de formațiile locale

Așadar, lucitorii din comuna Trifești vor avea parte de momente inedite alături de formațiile locale și cântăreți de muzică ușoară și muzică populară care vor întreține atmosfera. Copiii vor asista la scenete de teatru, loc unde vor învăța cum e să fii un actor mic pe o scenă mare.

În cadrul acestui eveniment vor urca pe scenă: Carmen Macovei (ora 16:00), Cristi Iordachioaie (ora 16:30), Adriana Ochișanu (ora 17:10), Edleweis (ora 17:55), Haiducii (ora 18:25), Igor Caciuc (ora 19:15), Anca Neacșu (ora 20:00), Lorenna (ora 20:45) și nu în ultimul rând, Aurel Moldoveanu, începând cu ora 21:30.

Vocile inconfundabile ale artiștilor vor răsuna pe scena din comuna Trifești, formând o echipă fără egal care îi va introduce pe localnici într-o atmosferă de sărbătoare.

Totodată, un alt aspect prin care va fi marcată ziua de 21 iulie constă într-un foc de artificii care vor da o notă plăcută și de sărbătoare comunei Trifești.

LĂSAȚI UN MESAJ