Share

Cu ocazia „Zilei Meseriilor”, Liceul Tehnologic Petru Poni a fost gazda unei activități de familiarizare a elevilor de clasa a-VIII-a cu învățământul tehnic, profesional și profesional-dual, de popularizare a ofertei educaționale pentru anul școlar 2020-2021

Alături de gazde au fost reprezentanți ai Societății Antibiotice, unul din cei mai mari angajatori  în domeniul farmaceutic din Nord-Estul țării cu capital românesc și elevi din 6 școli generale (“A.Russo”, „V. Conta”, „M. Codreanu”, „I.Teodoreanu”, „I. Brătianu”, „Carmen Sylva”).

Citeste si   Mihai CHIRICA, rețeta ÎMBOGĂȚIRII rapide ca bugetar!

Au fost promovate specializările tehnician chimist de laborator, tehnician ecolog și protecția calității mediului, tehnician analize produse alimentare și tehnician în industria alimentară, pentru învățământul liceal, și operator în industria de medicamente și produse cosmetice pentru învățământul profesional și dual.

Societatea Antibiotice, partener de tradiție al  Liceului Tehnologic Petru Poni, va fi începând din anul școlar viitor partener în organizarea învățământului profesional dual. Elevii au explorat lumea medicamentelor marca „Antibiotice” alături de reprezentantul instituției, au aflat informații legate de ofertele de angajare pentru absolvenții învățământului tehnic, avantajele elevilor care vor urma traseul educațional al învățământului dual.

Citeste si   BULETIN DE PRESĂ 25 septembrie 2020, ora 13.00

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ