Share

DGASPC Suceava sărbătorește, în fiecare an, pe 2 iunie, Ziua Națională a Adopției la Suceava, împreună cu copiii adoptați și familiile adoptive!                                         

Anul acesta ne-am gândit să marcăm Ziua națională a Adopției,  mulțumind tuturor celor care au avut curajul de a face acest pas,  copii și părinți deopotrivă,  copiilor pentru curajul de a face o schimbare și dorința de a avea o familie iar  familiilor pentru curajul de a înfrunta prejudecățile și de a oferi un cămin, iubirea și viața lor, unui copil.

Citeste si   GCS: 420 de cazuri noi de infectare cu coronavirus; în total - 28.166 de îmbolnăviri

Când vorbim despre adopție, vorbim despre copii care cresc în sufletul părinților adoptivi. Ei cresc în sufletul  și nu în trupul lor, deoarece familia pentru acești oameni nu este doar un lucru important, familia este TOTUL, este esența Vieții.

Familia devine completă atunci când iți dorești să fii părinte și reușești acest lucru pentru că ai capacitatea de a crește în suflet un Copil, a transmis Georgeta CREȚULEAC, DIRECTOR EXECUTIV al DGASPC Suceava.

Înțelegând că modul în care poți realiza lucruri minunate este să iubești ceea ce faci și să îți dedici viața unui copil căruia nu tu i-ai dat viață, dar tu îi poți schimba Destinul!

Citeste si   Fotbal: Universitatea Craiova, lider provizoriu în Liga I, după 2-1 cu Gaz Metan, la Mediaş

Iar părinții adoptivi, fară excepție, își doresc să devină părinți și iubesc ceea ce fac. Ei formează  Oameni din copiii pe care îi  cresc de multă  vreme în suflet, a mai completat Georgeta CREȚULEAC!


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ