Share

Îți prezentăm mai jos zodiile care fac cele mai bune perechi: Zodiile care fac cele mai bune perechiPEȘTI – RACRacul este un semn de apă considerat unul dintre cele mai sensibile din zodiac, mereu atent la ceea ce se întâmplă în jurul lui și la problemele celor cu care intră în contact. Din acest motiv, perechea formată din Rac și Pești este considerată una dintre cele mai potrivite. Dualitatea Peștilor este temperată de calmul Rac și îi determină pe primii să renunțe la lumea imaginară în care au tendința să se refugieze. TAUR – FECIOARĂUna dintre cele mai reușite perechi zodiacale. Taurii sunt cunoscuți pentru faptul că se bucură chiar și de cele mai simple lucruri din viață, un lucru excelent pentru nativul Fecioră, care este prin definiție sensibil și atras de tot ceea ce înseamnă natură. Ambele semne zodiacale sunt cunoscute pentru faptul că sunt practice, un pic materialiste și întotdeauna ancorate în realitate. Fiind amândouă semne de Pământ, se implică activ în viața de familie. Zodiile care fac cele mai bune perechi

Citeste si   Mesajul viral al unei unei femei de 107 ani care refuză să se predea în fața Covid: "Toate trec! Vom fi bine..." 

 

SĂGETĂTOR – BERBEC

 

Semne de foc, dornice să descopere lucruri noi, să exploreze, să cucerească, să facă lucruri inovative. Printre calităţile comune se numără optimismul, determinarea şi un spirit dornic de aventură. Săgetătorii au tendinţa de a favoriza lucrurile dinainte stabilite şi simt nevoia de a şti întotdeauna care este drumul pe care trebuie să meargă, înainte de a face primul pas. Berbecul este însă mai relaxat şi îi oferă întotdeauna partenerului sprijinul pe care îl caută şi de care are nevoie.

Citeste si   Horoscop 21 octombrie. Asocierea într-o afacere nouă îți poate aduce beneficii financiare substanțiale

 

CAPRICORN – SCORPION

 

Două energii diferite, însă o pereche aproape perfectă. Capricornul este un semn de pământ, Scorpionul unul de apă, dar unirea lor devine o forţă de apreciat, notează dcnews.ro. Capricornii sunt responsabili, duc o viaţă agitată şi au de depăşit numeroase provocări. Scorpionii au reputaţia de a fi răzbunători, însă natura Capricornului este singura care îi poate domoli, făcând din acesta partenerul perfect.

Citeste si   Doliu în muzica populară românească - A murit de coronavirus

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ