Share

Într-un comunicat de presă din data de 20 august, Departamentul de Comunicare al PNL Iași, acuză conducerea Consiliului Județean de o gestionare defectuoasă a proiectelor din Zona Metropolitană.

În rândul consilierilor ce au votat aceste proiecte se aflau și liberali

În comunicatul de presă transmis de reprezentanții liberali aceștia au declarat:

Iașul se află într-o continuă expansiune, constituind principalul pol de dezvoltare al întregii regiuni de Nord-Est. Cu toții am resimțit această explozie fulgerătoare la nivel demografic și economic din ultimii ani de zile în orașul nostru. Evident, un oraș cu asemenea perspective de viitor nu putea să nu aducă în discuție un subiect esențial pentru orice comunitate care dorește să beneficieze de o dezvoltare coerentă și armonioasă: Zona Metropolitană.

Un proiect ambițios, dar care a fost sfâșiat de orgoliile președintelui PSD Iași, baronul Maricel Popa. Întreaga colaborare promisă ieșenilor între Primărie și Consiliul Județean a fost dinamitată de obediența președintelui Maricel Popa față de condamnatul Liviu Dragnea, trădând sistematic proiectele Iașului în schimbul protecției politice de la București. Conflictul cu Primăria Municipiului Iași generat de frustrarea baronului roșu din fruntea CJ Iași a condus la lipsa unei strategii integrate pentru Zona Metropolitană”

Niciun ban pentru aducțiunea de apă și canalizare pentru zona metropolitană

Având în vedere promisiunile social democraților din 2016, până în 2020 trebuia să beneficiem de extinderea rețelei de utilități și a infrastructurii aferente. Totuși, acest lucru nu s-a întâmplat și a rămas doar la stadiul de promisiune.

Citeste si   „Culisele statului paralel” | CARACATIȚA uriașă din Sănătate, MAFIA medicamentelor și cum rămân bolnavii fără tratament


Share

LĂSAȚI UN MESAJ